cel.ro%20

Politică de confidențialitate

DECLARATIE CONFIDENTIALITATE ONLINE
Prin prezenta declaratie de confidentialitate utilizatorii xanunturi.ro sunt notificati de modul in care acest website foloseste si protejeaza orice informatie furnizata de catre utilizatori in timpul adaugari unui anunt pe acest site web respectiv vizionarii sau utilizarii siteului xanunturi.ro
Astfel , websiteul www.xanunturi.ro , este in proprietatea si guvernat de catre SC Yus Media SRL , cu sediul in Craiova-Dolj , B-dul Gh Chitu Nr 49 , CUI 28692726 , Reg Comert J16/1198/2011.

Termenul utilizator, se refera la orice utilizator care viziteaza site-ul xanunturi.ro chiar si fara a furniza nici o informatie proprie.
Utilizatori trebuie sa verifice mereu aceasta pagina si pagina cu termeni si conditii ale site-ului xanunturi.ro, ca sa fie siguri in cazul in care se fac eventuale schimbari.
Utilizatorul in afara de politica de confidentialitate trebuie sa verifice cu atentie si termenii si conditiile site-ului inainte de a furniza orice date personale si inainte de a utiliza serviciile oferite de xanunturi.ro

DATELE PERSONALE
Utilizatorul accesand site-ul "xanunturi.ro" și completand formularele disponibile pe site își exprimă acordul neechivoc (fara probleme) la prelucrarea datelor cu caracter personal furnizate cu această ocazie și este de acord ca Sc Yus Media s.r.l sa poata colecta, utiliza, procesa, păstra, transfera datele cu caracter personal pe serverele sale. Sunteți de acord că, în plus propiile date furnizate odată colectate pot fi folosite pentru cercetare de piață, în scopuri de marketing (inclusiv marketing direct) pentru gestionarea relațiilor cu alți utilizatori, și pentru orice altă activitate permisă de lege și care are legatura cu Yus Media s.r.l.
Recunoașteți și sunteți de acord că nu vor fi supuse la orice altă aprobare în mod expres pentru utilizarea datelor dumneavoastră în conformitate cu activitățile directe și indirecte ale site-ului. Prin urmare, toate datele furnizate prin completarea formularelor de inregistrare vor fi colectate și pot fi utilizate de către Yus Media s.r.l. Utilizatorul este de acord sa scrie toate datele sale in sectiunea "Meniu utilizator/profil" .
Conform legii în vigoare, autoritățile pot cere și impune Yus Media SRL. să furnizeze toate informațiile pe care le deține, care poate conduce la identificarea unui utilizator.
Conform Legii nr. 677/2001, fiecare utilizator are dreptul de a se opune la prelucrarea datelor cu caracter personal care o privesc și de a solicita anularea, are dreptul de acces, de interventie asupra datelor, dreptul de a nu fi supus unei decizii individuale și de a merge la tribunal.

 

STRANGEREA SI UTILIZAREA INFORMATIILOR PERSONALE

Site-ul xanunturi.ro este un site de anunturi de mica publicitate, ce contine date personale.
Conform legii nr.677/2001(cu/sau fara ulterioare modificari), astfel de informatii sunt supuse la o protectie speciala cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal si la transmiterea lor libera.In lipsa nerespectari legii 677/2001, utilizatorul are dreptul de a avea acces si de a modifica propriile date personale, prin urmare oricine vrea sa aduca modificari la propiile date personale o poate face din interiorul profilului sau.
Navigarea si vizualizarea anunturilor este libera in site, poate fi facuta fara a furniza datele personale, totusi pentru a beneficia de unele servici este necesara introducerea datelor personale din partea utilizatorilor, unele dintre aceste date de exemplu adresa IP sau adresa de email posibil sa nu fie vazuta de client dar va putea fi colectata in mod automat pentru identificare. Unele informatii nu sunt obligatorii, sunt doar folositoare/utile si trebuiesc pentru gestiunea facturilor si/sau a eventualelor plati; pentru a putea fi contactati de utilizatori sau pentru cererea de informatii din partea autoritatilor romane pentru comportament fraudulos.

Conform legislatiei in vigoare xanunturi.ro are obligatia de a proteja datele personale care ii sunt transmise si doar pentru scopurile indicate.
Xanunturi.ro isi asigura utilizatorii la deplina confidentialitate si aplicarea stricta a drepturilor care decurg din utilizarea acestui site.
Xanunturi.ro va respecta confidentialitatea utilizatorilor in urmatoarele aspecte:
-gestionarea tuturor informatiilor in mod profesional si responsabil
-adoptarea unor sisteme adecvate de protectie a datelor cu caracter personal
-limitarea permisunii de a divulga datele cu caracter personal
-respectand deciziile utilizatorilor in privinta colectarii si utilizarea informatiilor care ii privesc;
-prelucrarea datelor cu caracter personal numai cu acordul utilizatorilor interesati, sau pentru a respecta in conformitate cu legislatia in vigoare sau a obligatiilor care decurg din relatia contractuala;
-prezentand o procedura transparenta in colectarea informatiilor.
Detinatorul siteului poate sa obtina informatii cu caracter personal al utilizatorilor in momentul in care ei decid sa le furnizeze, de exemplu cand ne contacteaza prin intermediul postei normale sau a celei electronice sau se inregistreaza pentru a avea acces la anumite servicii.
Prin procesul de inregistrare sau in momentul in care se trimit informatii cu caracter personal site-ului xanunturi.ro, utilizatorul este de acord ca informatiile sa fie utilizate in conformitate cu aceasta declaratie de confidentialitate respectand termeni si conditii de utilizare raportate in site-ul xanunturi.ro.
Inregistrandu-se sau trimitand informatii cu caracter personal site-ului xanunturi.ro cu scopul de a fi contactat de alti utilizatori despre propiile anunturi, utilizatorul accepta de a fi vizualizat propriul nume, email si propiul numar de telefon(in cazul in care este vizibil).
Inregistrandu-se sau in momentul in care se trimit informatii cu caracter personal site-ului xanunturi.ro ,utilizatorul poate primi newsletter, material publicitar, oferte din partea xanunturi.ro sau a partenerilor precum si alte materiale asemanatoare.
La inregistrare sau in momentul in care se trimit informatii cu caracter personal site-ului xanunturi.ro ,utilizatorii accepta ca informatiile sa fie folosite si cu alte scopuri .
In vigoare cu legea 677/2001, utilizatorul are dreptul de a avea acces si de a actualiza propiile date cu caracter personal si dreptul de a apela la justitie.
In plus utilizatorul are dreptul de a refuza elaborarea datelor cu caracter personal sau de a cere eliminarea acestora.
In scopul de a face uz de propiile drepturi si pentru a avea mai multe detalii utilizatorul ne poate contacta la adresa de email contact@xanunturi.ro

SECURITATEA
Xanunturi.ro se angajeaza sa asigure ca in perioada colectarii datelor cu caracter personal, informatiile utilizatorului sunt protejate.
Pentru a preveni accesul sau divulgarea neautorizata, xanunturi.ro a pus datele cu toate masurile de siguranta luate, pentru a proteja toate informatiile colectate online.
Utilizatorul accepta ca propiile date cu caracter personal sunt vizibile fara acordul lui/sau la autoritati in urma reclamatiilor pentru:prejudiciu, fraude, jigniri sau alte daune provocate utilizatorilor site-ului folosit.com sau tertilor.

OBLIGATIILE PENTRU UTILIZATORI CARE SE INREGISTREAZA
Folosind serviciile site-ului xanunturi.ro, utilizatorul se angajeaza sa:
1)Furnizeze informatii adevarate, precise si complete despre propria persoana, asa cum este indicat in formularul de inregistrare al serviciului si regulile publicate in Termeni si conditii ale site-ului xanunturi.ro.
2)Mentina in mod corespunzator actualizate datele proprii, pentru a le pastra adevarate, precise si complete. In momentul in care utilizatorul furnizeaza o informatie care nu este adevarata, nu este precisa, invechita sau incompleta, xanunturi.ro va avea dreptul de a suspenda sau sterge contul sau de utilizator si de a refuza orice fel de acces la propriile servicii prezente sau viitoare.
3)Mentina un comportament legal folosind site-ul xanunturi.ro; doar activitati legale si fara a face abuz de informatiile disponibile pe site.

CONEXIUNI LA ALTRE SITE-URI
Site-ul xanunturi.ro poate sa contina conexiuni la alte site-uri de interese diverse din mediul online si offline.
Totusi, in momentul in care utilizatorul paraseste site-ul nostru si se conecteaza la unul dintre aceste link-uri, xanunturi.ro nu va putea face nici un fel de control pe un alt site web.
Prin urmare,nu ne putem considera responsabili pentru protectia de confidentialitate/intimitate sau de orice fel de informatie furnizata in timpul navigari pe aceste site-uri, care nu sunt subiecte a acestei normative de confidentialiate.
In acest mod invitam toti utilizatorii sa fiti precauti si sa cititi cu atentie normele de confidentialitate aplicate in respectivul site web unde navigati.

DATE RELATIVE LA METODA DE PLATA
Anumite servicii sunt disponibile numai prin utilizarea creditelor achizitionate pe site-ul xanunturi.ro.
Toate metodele de plata efectuate prin sms si/sau cartea de credit si/sau virament bancar vin elaborate de partenerii nostri de plata care vor fi efectuate prin conexiuni sigure, datele trimise fiind criptate.
In schimb xanunturi.ro nu stocheaza si nu cunoaste informatiile introduse din cartile de credit.

PAROLA SI SIGURANTA CONTULUI
Utilizatorul garanteaza confidentialitatea de la propia parola si cont, este pe deplin responsabil pentru toate actiunile completate cu parola si contul sau.Utilizatorul accepta sa comunice in timp util siteului xanunturi.ro orice fel de utilizare neautorizata de la propria parola / cont si de a controla de fiecare data inchiderea contului dupa fiecare utilizare.
Xanunturi.ro nu poate si nu va fi considerat responsabil pentru o eventuala pierdere sau deteriorare, rezultate de la neobservarea de la prezentul paragraf din partea utilizatorului.
Noi ne rezervam dreptul la discretia sa si pe orice motiv de a bloca parola utilizatorului, de a anula propriile servicii si de a indeparta orice material publicat de utilizator in site-urile sale. Xanunturi.ro poate sa suspende furnizarea serviciului total sau in parte si fara nici un preaviz.
Utilizatorul accepta ca xanunturi.ro , in determinate conditii si fara preaviz, sa stearga imediat contul sau pe acest site, orice adresa de email asociata si accesul la servicii.

DEFINITIA TERMENILOR :
"ADRESA IP"
Adresa IP este un numar care vine atribuit la locatia utilizatorului atunci cand se conecteaza la internet, permitand calculatoarelor/computer si serverului de a se identifica si de a comunica unul cu celalalt.Adresa IP , care pare sa provina de la vizitatorii, pot fi inregistrate din motive legate la siguranta informatica si cu scopul diagnosticarii serviciului operativ.Aceste informatii pot fi utilizate si in forma agregata, pentru a analiza adaptarea site-ului si a performantelor sale.

"COOKIES"
Un "cookie" este un mic fisier cu informatii, care cere de a putea fi transferat dupa un site web la discul fix/hard disk al calculatorului utilizatorului si dupa ce utilizatorul a acceptat va fi generat fisierul.Un cookie ajuta la analizarea traficului pe web, a recunoaste utilizatorul cand revine pe un determinat site, a permite aplicatiilor web de a raspunde individual utilizatorilor.
Aceste ultime, prin intermediul adunari si amintirii informatiilor preferite de utilizatori pot fi personalizate dupa exigentele sale, dupa ce il intereseaza sau dupa ce nu doreste nu il intereseaza.Pentru a identifica care pagini au fost vizitate , xanunturi.ro face uz de cookies care inregistreaza accesul, pentru a analiza datele despre trafic ale paginelor web si de a inbunatati site-ul, pentru al face mai receptiv la nevoile clientilor.Aceste informatii sunt folosite doar pentru analize statistice o data completate aceste vin sterse de sistem.
In general, cookies permite xanunturi.ro de a oferi un site mai bun, ajuta la monotorizarea a caror pagini utilizatorul le considera folositoare sau nu.Un cookie nu permite in nici un mod de a avea acces la calculatorul utilizatorului sau de a avea acces la orice fel de informatie despre el, in afara de datele care a decis sa le imparta cu noi.Este posibil de a decide daca se accepta sau se refuza cookies.Cele mai multe browsere le accepta in mod automat, dar utilizatorul poate schimba, de asemenea, setarile browser-ului pentru a le refuza.
Aceasta alegere poate impiedica utilizatorul de a beneficia in plin de toate oportunutatile site-ului web.

-"WEB BEACONS"
Un web beacon este o imagine electronica transparenta, folosita pentru a monotoriza ce percurs urmeaza utilizatorul in internul site-ului sau in un grup de site-uri.
Mai este definit si "web bugs"si este de obicei folosit de site-uri web care se bazeaza pe consultanti externi pentru a monotoriza propiul trafic.Pot fi folositi impreuna cu cookies, pentru a completa informati in ceea ce priveste folosirea site-ului web si a continutelor sale di partea vizitatorilor.
Site-ul xanunturi.ro poate sa gazduiasca publicitatea tertilor, care folosesc web beacons in publicitatile sale pentru a vedea de cate ori utilizatorul vede anunturile sale adaugate in site-ul nostru.La acesti terti nici o informatie personala este identificata, este furnizata ca web beacons, in acest mod utilizatorul nu poate fi identificat personal cu aceste informatii pe site-ul nostru.Unele software de confidentialitate pot fi configurate pentru a opri web beacons;daca optati pentru a folosi aceasta nu ar trebui sa influenteze pe site-ul nostru.

DECLARATIA UTILIZATORILOR
Prin completarea si trimiterea anunturilor, utilizatorul autorizeaza xanunturi.ro la prelucrarea datelor cu caracter personal si la inregistrarea in propia baza de date.Utilizatorul accepta ca datele sale personale sa fie aratate de noi la alti utilizatori sau terti pentru a face publicitate anunturilor publicate cu scopul de a fi contactati de un major numar de interesati la anunturile tale publicate. Utilizatorul garanteaza ca datele cu caracter personal furnizate sunt corecte si actuale.Prin accesarea si trimiterea cererii la operator, utilizatorul stie ca poate sa acceseze, sa modifice sau sa se opuna la folosirea datelor sale cu caracter personal conform legi 677/2001.Utilizatorul accepta sa primeasca newsletter, material publicitar, ofertele xanunturi.ro, partenerilor sai sau materiale asemanatoare.
Utilizatorul garanteaza ca datele cu caracter personal furnizate sunt corecte si actuale. Utilizatorul este constient ca poate avea acces, poate modifica sau se poate opune la folosirea datelor sale cu caracter personal si are dreptul de a apela la justitie.

MODIFICARI LA PREZENTA DECLARATIE
Xanunturi.ro poate la randul sau sa modifice prezenta Declaratie de Confidentialitate, pentru a adopta mai bine cu practicele curente majore in utilizare.In cazul in care sunt modificari in normativa de la confidentialitate, continutul revizuit va fi publicat pe site,cu noua data de rectificare introdusa la inceputul acestei pagine.

INTREBARI DESPRE DECLARATIE SI CONFORMITATE
Xanunturi.ro se straduieste sa protejeze confidentialitatea online a informatiilor cu caracter personal.
In cazul de indoieli sau observatii in ceea ce priveste administrarea informatilor cu caracter personal, utilizatorul ne poate contacta la email contact@xanunturi.ro. Utilizatorul poate sa foloseasca aceasta adresa de mail pentru orice fel de intrebari, in privinta declaratiei de confidentialitate online a siteului xanunturi.ro.
Acest site utilizează cookie-uri. Folosim cookie-uri pentru a personaliza conținutul și anunțurile, pentru a oferi funcții de rețele sociale și pentru a analiza traficul. De asemenea, le oferim partenerilor de rețele sociale, de publicitate și de analize informații cu privire la modul în care folosiți site-ul nostru. Aceștia le pot combina cu alte informații oferite de dvs. sau culese în urma utilizarii serviciilor lor.
Cookie-urile sunt mici fişiere de text ce pot fi utilizate de către site-urile web pentru a face utilizzarea lor cat mai eficientă.

Legea stipulează că putem stoca cookie-uri pe dispozitivul dvs., în cazul în care ele sunt strict necesare pentru operarea acestui site. Pentru toate celelalte tipuri de cookie-uri avem nevoie de permisiunea dvs.

Acest site utilizează diferite tipuri de cookie-uri. Unele cookie-uri sunt plasate de către servicii părţi terţe care apar pe paginile noastre.
Consimţământul dvs. se aplică următoarelor domenii: www.xanunturi.ro
Starea ta actuala: Permitere toate. 
Schimba consimțământul dumneavoastră  |  Retragere consimțământ

Declaraţie cookie-uri actualizată ultima oară în data de 10.09.2018 by Cookiebot:
Necesare (2)
Cookie-urile necesare ajută la a face un site utilizabil prin activarea funcţiilor de bază, precum navigarea în pagină şi accesul la zonele securizate de pe site. Site-ul nu poate funcţiona corespunzător fără aceste cookie-uri.
Denumire Furnizor Scop Expirare Tip
CookieConsent Xanunturi.ro Stores the user's cookie consent state for the current domain 1 an HTTP Cookie
csrftoken Xanunturi.ro Helps prevent Cross-Site Request Forgery (CSRF) attacks. 1 an HTTP Cookie
Statistici (5)
Cookie-urile de statistică îi ajută pe proprietarii unui site să înţeleagă modul în care vizitatorii interacţionează cu site-urile prin colectarea şi raportarea informaţiilor în mod anonim.
Denumire Furnizor Scop Expirare Tip
_ga Xanunturi.ro Registers a unique ID that is used to generate statistical data on how the visitor uses the website. 2 ani HTTP Cookie
_gat Xanunturi.ro Used by Google Analytics to throttle request rate Session HTTP Cookie
_gid Xanunturi.ro Registers a unique ID that is used to generate statistical data on how the visitor uses the website. Session HTTP Cookie
collect google-analytics.com Used to send data to Google Analytics about the visitor's device and behaviour. Tracks the visitor across devices and marketing channels. Session Pixel Tracker
views_ip Xanunturi.ro Acest cookies este folosit pentru a vedea de câte ori este vizualizat un anunț de către un utilizator. Mulțumită acestor cookie, când același utilizator se uita la același anunț de mai multe ori, vizualizarea sa va fi numarata doar o singura data Session HTTP Cookie
Marketing (4)
Cookie-urile de marketing sunt utilizate pentru a-i urmări pe utilizatori de la un site la altul. Intenţia este de a afişa anunţuri relevante şi antrenante pentru utilizatorii individuali, aşadar ele sunt mai valoroase pentru agenţiile de puiblicitate şi părţile terţe care se ocupă de publicitate.
Denumire Furnizor Scop Expirare Tip
ads/ga-audiences google.com Used by Google AdWords to re-engage visitors that are likely to convert to customers based on the visitor's online behaviour across websites. Session Pixel Tracker
fr facebook.com Used by Facebook to deliver a series of advertisement products such as real time bidding from third party advertisers. 3 luni HTTP Cookie
NID google.com Registers a unique ID that identifies a returning user's device. The ID is used for targeted ads. 6 luni HTTP Cookie
tr facebook.com În așteptare Session Pixel Tracker